HOE BESTELLEN?

  • Webwinkel: Items in de webwinkel zijn afgewerkt en onmiddellijk beschikbaar. Je kan aangekochte lepels bij mij thuis ophalen, indien dit niet mogelijk is zorg ik voor een verzending. In Gent lever ik gratis met de bakfiets! Items die je aankoopt in de winkel kan je nog personaliseren. Vergeet niet om dit ook aan je winkelwagen toe te voegen - In het winkelgedeelte onder 'personalisering'. Je kan betalen via overschrijving of cash bij ophaling.
  • Bestelling: Je kan een persoonlijke bestelling plaatsen op maat. Hierbij is er wel een lange wachttijd waarmee je rekening moet houden. Het proces duurt bijna twee weken, en de kans bestaat altijd dat er iets fout loopt. Ook ben ik afhankelijk van mijn voorraad hout en de staat daarvan. 
  • Winkel: Wil je liever de lepels eens zien en voelen? Voorlopig liggen er enkele lepels in Akker en Ambacht, een gezellige buurtwinkel in Gent. Bij De Sjampetter in Velzeke kan je ook eens gaan kijken en je kan zeker ook bij mij thuis langskomen! Ik zet een pot koffie en vertel het verhaal van jouw lepel.