10 avondlessen woensdag - maart/mei - Gentbrugge

In deze lessenreeks van 10 woensdagavonden worden jullie helemaal ondergedompeld in de wereld van het lepelsnijden. We vertrekken van takken of stammen vers hout en maken verschillende lepels, ik leer jullie alles over de tools en het werken met vers hout. Na deze cursus zijn jullie helemaal klaar om thuis zelf verder aan de slag te gaan!

Thema's die zeker aan bod komen: veilig leren werken met alle tools, verschillende houtsoorten, maken van oa kooklepels, eetlepels, kleine suikerlepeltjes, koffieschepjes, bokaal-lepeltjes, takkenlepels, onderhoud en slijpen van de tools, afwerking van de lepels, lepeldesign, verfijning mestechnieken, klophamer maken.

Voor het volgen van deze lessen is geen ervaring nodig en moet je niets meebrengen van materiaal. Vruchtensapjes en water zijn inbegrepen in de prijs en doorlopend te verkrijgen.

EXTRA: Elke deelnemer krijgt zijn eigen gepersonaliseerde messen-set (rechte mes Morakniv 106 + lepelmes Morakniv 164). Wie deze messen reeds aankocht tijdens een initiatieles of een basisworkshop, of wenst deel te nemen zonder aankoop van deze messen kan inschrijven aan verminderde prijs.

Data en uren: woensdagavond 20/3, 27/3, 3/4, 10/4, 17/4, 24/4, 1/5, 15/5, 22/5, 29/5 van 19u tot 22u

Locatie: Onbetaalbaar - Gentbrugge

Aantal deelnemers: 10

De inschrijving is pas definitief na storting van het inschrijvingsgeld. Bij afzegging tot één week voor de workshop wordt de helft van het inschrijvingsgeld terugbetaald, een afzegging in laatste week voor de workshop wordt niet terugbetaald.

395,00 €