5-daagse Dordogne - 16 tot 22 juni 2024

Een vijfdaagse lepelsnijden onder de Zuidfranse zon! We verblijven in Le Guinot, waar het heerlijk vertoeven is en we kunnen genieten van rust, natuur en het lepelsnijden. 

Inbegrepen in de prijs zijn:
6 nachten in een charmante gite op het domein van 'Le Guinot', iedere ochtend ontbijtbuffet, 1 BBQ-avond (3 gangen-menu op de grote plancha), 5 dagen 4u-workshop lepelsnijden, gebruik van alle nodige tools en vers hout, naast de workshops ruimte voor 'open atelier', gebruik van alle faciliteiten ter plaatse (zwembad, jacuzzi, petanque, ping-pong, grote tuin met buitenkeuken).

Deze vijfdaagse is toegankelijk voor zowel de beginnende als de gevorderde lepelsnijder. De inhoud van de lessen zal worden afgestemd op het niveau de deelnemers en kan deels worden opgebouwd rond suggesties of vragen van de deelnemers. Er is plaats voor 10 personen, die worden verdeeld in 5 gites met elk 2 slaapkamers en daarin 2 bedden. Een meereizende partner of vriend(in) die niet deelneemt aan de workshops kan voor 275€ meegenieten van het verblijf. Optioneel kunnen er na overleg met alle deelnemers extra maaltijden worden voorzien indien gewenst. 

Ontvangst: Zondag 16 juni vanaf 15u
Vertrek: Zaterdag 22 juni voor 12u

De inschrijving is pas definitief na storting van het lidgeld. 

870,00 €