Lepelsnijden & outdoor koken - 24 maart - Scheldewindeke

Op deze dag serveren we jullie een totaalbeleving in het bos van De Sjampetter! Elke deelnemer gaat een halve dag lepelsnijden met Meneertje Teelepel en een halve dag koken met De Sjampetter.

Tijdens de workshop lepelsnijden starten jullie na een korte introductie met het aanleren van de verschillende mesgrepen en het snijden aan een spoonblank (een voorgemaakte lepel). Iedereen gaat naar huis met zijn eigen houten lepel!

Tijdens de workshop koken zal je zelf vuur maken met een vuurstick, leer je eetbare plantjes kennen rechtstreeks uit het bos en zal je via verschillende technieken lekkernijen koken op open vuur met verse en lokale ingrediënten.

Koffie, thee en water zijn doorlopend te verkrijgen. Er wordt voor elke deelnemer een lunch voorzien met verse soep en zelfgebakken brood, we sluiten de dag af met een aperitiefje!

Datum en uur: zondag 24 maart van 9u30 tot 17u.

Aantal deelnemers: 20

De inschrijving is pas definitief na storting van het inschrijvingsgeld. Bij afzegging tot één week voor de workshop wordt de helft van het inschrijvingsgeld terugbetaald, een afzegging in laatste week voor de workshop wordt niet terugbetaald. Als de workshop niet kan doorgaan om organisatorische redenen wordt het inschrijvingsgeld integraal terugbetaald.

120,00 €