NIEUW *** Lesreeks 4 vrijdagen - maart - Gent Zuid

In deze lessenreeks van 4 vrijdagen worden jullie helemaal ondergedompeld in de wereld van het lepelsnijden. We vertrekken van takken of stammen vers hout en maken verschillende lepels, ik leer jullie alles over de tools en het werken met vers hout. De lessenreeks is een combinatie van mijn basisworkshop, mijn 2 masterclasses én een afwerkles. Na deze cursus zijn jullie helemaal klaar om thuis zelf aan de slag te gaan!

Concreet: Les 1 - Theoretische inleiding 'werken met vers hout', veilig leren werken met bijl en messen, we maken samen onze eerste lepel. Les 2 - We maken een eetlepel en leren de 'crank' maken met de bijl en we leren de tools onderhouden en slijpen. Les 3 - We verfijnen onze mes-technieken en snijden samen een toverstaf met een gezichtje, in de namiddag leer ik je hoe je veilig heel kleine lepeltjes kan maken. Les 4 - We werken samen onze lepels af met de messen of schuurpapier, milkpaint en olie. We maken in deze les ook een eigen klophamer uit een stronk.

Voor het volgen van deze lessen is geen ervaring nodig en moet je niets meebrengen van materiaal. Thee, koffie en water zijn inbegrepen in de prijs en doorlopend te verkrijgen.

Data en uren: 3, 10, 17 en 24 maart van 10u tot 17u

Locatie: Shopping Center Gent Zuid.

Aantal deelnemers: 8

De inschrijving is pas definitief na storting van het inschrijvingsgeld. Als de workshop niet kan doorgaan omwille van het corona-virus krijg je een cadeaubon voor een nieuwe workshop naar keuze.

300,00 €