NIEUW - Pakket 4 donderdagen okt/nov - Gent Zuid

In deze lessenreeks van 4 donderdagen worden jullie helemaal ondergedompeld in de wereld van het lepelsnijden. We vertrekken van takken of stammen vers hout en maken verschillende lepels, ik leer jullie alles over het werken met vers hout. De lessenreeks is een combinatie van mijn basisworkshop én mijn 2 masterclasses, na deze cursus zijn jullie helemaal klaar om thuis zelf aan de slag te gaan!

Concreet: Les 1 - Theoretische inleiding 'werken met vers hout', veilig leren werken met bijl en messen, we maken samen onze eerste lepel. Les 2 - We maken een eetlepel en leren de 'crank' maken met de bijl, we maken ook onze eigen klophamer. Les 3 - We verfijnen onze mes-technieken en snijden samen een toverstaf met een gezichtje, in de namiddag leer ik je hoe je veilig heel kleine lepeltjes kan maken. Les 4 - scherpen en onderhouden van bijl en messen. We werken samen onze lepels af met schuurpapier, milkpaint en olie.

Voor het volgen van deze lessen is geen ervaring nodig en moet je niets meebrengen van materiaal. Thee, koffie en water zijn inbegrepen in de prijs en doorlopend te verkrijgen.

Data en uur: 20/10, 27/10, 3/11 en 10/11 telkens van 10u tot 17u

Locatie: Shopping Center Gent Zuid.

Aantal deelnemers: 9

De inschrijving is pas definitief na storting van het inschrijvingsgeld. Als de workshop niet kan doorgaan omwille van het corona-virus krijg je een cadeaubon voor een nieuwe workshop naar keuze.

300,00 €