Teambuilding

Wil je jouw collega's of werknemers laten proeven van het lepelsnijden in een gezellig kader? Ik kan een pakket uitwerken op maat voor jouw team! We gaan samen aan de slag met handen en hout en maken ons hoofd even helemaal leeg. De prijs is 65€ per persoon voor de hele dag (6u, maar de duur van de workshop is bespreekbaar) + verplaatsingskosten (0,35€/km) + huur locatie (100€). De groep bestaat uit minimum 5 en maximum 10 deelnemers. 

Momenteel werk ik aan een totaalpakket met twee activiteiten (lepelsnijden en buitenkoken) samen met 'De Sjampetter' waardoor de groep kan uitbreiden tot 20 personen. Geef gerust een seintje bij interesse of voor meer info!

Het is een geweldig gevoel om zelf een lepel te kunnen maken en gebruiken uit het hout dat de natuur ons schenkt, enkel en alleen met jouw handen, een bijl en enkele messen! Het snijden in hout werkt heel rustgevend, ik laat het jullie graag zelf ondervinden. In de loop van de dag gaan we helemaal van stam tot lepel, leer ik jullie de basistechnieken van het werken met mes en bijl en de verschillende stappen bij het maken van een lepel. Je hoeft voor deze workshop geen ervaring te hebben met hout.

Ik voorzie alles van materiaal: kapblokken, vers hout om mee te werken, bijlen, messen en handzagen. 

Concrete afspraken zoals datum, uren en locatie worden gemaakt via mail. 

65.00 €
Please select variants first