Teambuilding

Wil je jouw collega's of werknemers laten proeven van het lepelsnijden in een gezellig kader? We gaan op deze dag helemaal van stam tot lepel met bijl en mes. De prijs is 65€ (excl. BTW) per persoon voor de hele dag + optioneel lunch, taart en aperitief (20€ pp excl BTW) + optioneel huur locatie (100€ excl BTW). De groep bestaat uit maximum 12 personen. Een workshop kan in overleg worden afgestemd op tijd of budget. Momenteel werk ik aan een totaalpakket 'van hout naar lepel en lunch' met twee activiteiten (lepelsnijden en koken op open vuur) samen met 'De Sjampetter' waardoor de groep kan uitbreiden tot 20 personen. Geef gerust een seintje bij interesse of voor een offerte op maat!

Ik voorzie alles van materiaal: kapblokken, vers hout om mee te werken, bijlen, messen en handzagen. enkel stoelen voor elke deelnemer moet je zelf voorzien.

Concrete afspraken zoals datum, uren en locatie worden gemaakt via mail. Contacteer me gerust voor meer info via meneertjeteelepel@gmail.com!

Het is een geweldig gevoel om zelf een lepel te kunnen maken en gebruiken uit het hout dat de natuur ons schenkt, enkel en alleen met jouw handen, een bijl en enkele messen! Het snijden in hout werkt heel rustgevend, ik laat het jullie graag zelf ondervinden. In de loop van de dag gaan we helemaal van stam tot lepel, leer ik jullie de basistechnieken van het werken met mes en bijl en de verschillende stappen bij het maken van een lepel. Je hoeft voor deze workshop geen ervaring te hebben met hout. 

65.00 €
Please select variants first