Workshop bedrijf/organisatie (6u)

Wil je jouw collega's of werknemers als teambuilding laten proeven van het lepelsnijden in een gezellig kader? Ik nodig jullie graag uit in mijn pop-up plek in het Shopping Center van Gent Zuid. We gaan op deze dag (10u-17u), tenzij anders afgesproken) helemaal van stam tot lepel met bijl en messen. De prijs is 65€ (incl. BTW) per persoon voor de hele dag, de groep bestaat uit 6 tot 10 personen. 

Ik voorzie alles van materiaal: kapblokken, vers hout om mee te werken, bijlen, messen en handzagen. Koffie, thee en water zijn de hele dag door te verkrijgen.

Het is een geweldig gevoel om zelf een lepel te kunnen maken en gebruiken uit het hout dat de natuur ons schenkt, enkel en alleen met jouw handen, een bijl en enkele messen! Het snijden in hout werkt heel rustgevend, ik laat het jullie graag zelf ondervinden. In de loop van de dag gaan we helemaal van stam tot lepel, leer ik jullie de basistechnieken van het werken met mes en bijl en de verschillende stappen bij het maken van een lepel. Je hoeft voor deze workshop geen ervaring te hebben met hout. 

65,00 €