Vijfdaagse Dordogne - 25/10-31/10

Ik wijd jullie graag in in de wereld van het lepelsnijden. We maken er in samenwerking met 'Le Guinot' een onvergetelijke totaalervaring van. Naast het lepelsnijden kan je naar believen tijd spenderen aan luieren aan het zwembad, een goed boek, een bezoek aan Saint-Emilion/Bergerac/Périgueux/Bordeaux, een deugddoende wandeling of een andere sportieve activiteit. 

Deze vijfdaagse omvat: 4 uur workshop per dag, meerdere projecten/lepels, alle nodige materialen (handzagen, bijlen, messen, etc..), mogelijkheid tot extra gebruik atelier, 6 overnachtingen op voormalig wijndomein 'Le Guinot' (privé-kamer per deelnemer), vol pension (ontbijt, lunch en dinner in een super gezellige sfeer), verwarmd zwembad, jacuzzi, panoramische buitensauna, grote tuin met aparte zithoekjes. 

De cursus richt zich vooral tot de beginnende lepelsnijder, maar ook lepelsnijders met enige ervaring zijn welkom!

Een partner die niet deelneemt aan de workshop kan mee reizen, eten en drinken voor 499€.

Meer info en sfeerbeelden van 'Le guinot' op www.leguinot.be

Datum: 25 oktober 2020 - 31 oktober 2020

Maximum aantal deelnemers: 10

Opgelet: de inschrijving is pas definitief na betaling van het inschrijvingsgeld. De cursus gaat door vanaf 8 deelnemers. Als de cursus niet kan doorgaan omwille van de corona-maatregelen of bij onvoldoende inschrijvingen worden de inschrijvingsgelden integraal terugbetaald.

1,150.00 €
Please select variants first