Thema-workshop - 13 augustus - Astene

Thema-workshop: Kolrosing & kippebouten

Nico van Handgemaakt geluk komt deze dag lesgeven over kolrosing. Het is een oude techniek waarbij je het puntje van je mes gebruikt om mooie patronen of tekeningen te maken op je lepels en nadien deze lijnen opvult met een donkere materie zoals koffiegruis om de tekening zichtbaar te maken. 

Bij mij maak je het tweede deel van de dag een een lekker gek scheplepeltje in de vorm van een kippenbout. Je krijgt wat witte milkpaint mee naar huis om hem helemaal af te werken!

De prijs omvat het gebruik van materiaal, vers hout, een lekkere kop koffie, thee en water doorheen de dag.

Datum en uur: zondag 13 augustus van 10u tot 17u

Maximum aantal deelnemers: 20

Locatie: Bloemenwij - Astene. Bloemenwij is een bloemenboerderij waar je als deelnemer geniet van een zelfpluk- of boeketabonnement. Anaïs teelt er lokale biologische bloemen mee met de seizoenen. Het bloemenveld is gelegen temidden van de groentevelden van de biodynamische boerderij De Wassende Maan.

De inschrijving is pas definitief na storting van het inschrijvingsgeld. Bij afzegging tot één week voor de workshop wordt de helft van het inschrijvingsgeld terugbetaald, een afzegging in laatste week voor de workshop wordt niet terugbetaald.

85,00 €