Workshop lepelsnijden/buitenkoken - 17 oktober - Velzeke

***Binnenkort meer info*** Combo workshop buitenkoken op zelfgemaakt vuur met De Sjampetter / lepelsnijden met Meneertje Teelepel. Zéer moeilijke kiezen maar je kan je slechts inschrijven voor één van de twee workshops! De workshops gaan simultaan door in de tuin bij de Sjampetter, die ons ook verwend met een heerlijke lunch en andere lekkernijen doorheen de dag. Schrijf je nu reeds in om zeker te zijn van je plekje en vermeld bij de mededeling welke workshop je kiest!

Het is een geweldig gevoel om zelf een lepel te kunnen maken en gebruiken uit het hout dat de natuur ons schenkt, enkel en alleen met jouw handen, een bijl en enkele messen! Het snijden in hout werkt heel rustgevend, ik laat het jullie graag zelf ondervinden. In de loop van de dag leer ik jullie de basistechnieken van het werken met mes en bijl en de verschillende stappen bij het maken van een lepel. Je hoeft voor deze workshop geen ervaring te hebben met hout. 

De prijs omvat het gebruik van materiaal, vers hout, een lekkere kop koffie, thee en water doorheen de dag en een lunch.

Datum en uur: zaterdag 17 oktober van 9u30 tot 16u30.

Locatie: De Sjampetter, Lindestraat 69 te Velzeke.

Beschikbare plaatsen: lepelsnijden 10/10. Buitenkoken 10/10.

Opgelet: De inschrijving is pas definitief na storting van het inschrijvingsgeld. Bij afzegging tot één week voor de workshop wordt de helft van het inschrijvingsgeld terugbetaald, een afzegging in laatste week voor de workshop wordt niet terugbetaald. Als de workshop niet kan doorgaan omwille van het corona-virus krijg je een cadeaubon voor een nieuwe workshop naar keuze.

85.00 €
Please select variants first