Workshop - 6 juni - Jong bloed Ronse

Het is een geweldig gevoel om zelf een lepel te kunnen maken en gebruiken uit het hout dat de natuur ons schenkt, enkel en alleen met jouw handen, een bijl en enkele messen! In de loop van de dag leer ik jullie alles over de verschillende houtsoorten, de basistechnieken van het werken met mes en bijl en de stappen bij het maken van een lepel. Je hoeft voor deze workshop geen ervaring te hebben met hout. 

Datum en uur: zondag 6 juni van 11u tot 16u

Maximum aantal deelnemers: 8

Locatie: Voor deze workshop zijn we te gast op de expo 'Jong bloed' te Ronse. Design staat centraal op deze expo georganiseerd door Elisa Lee op een unieke locatie: een charmante oude weverij in heropbouw. Tijdens de middagpauze is er optioneel de mogelijkheid om te genieten van de catering ter plaatse. In de pauzes krijgen jullie een drankje naar keuze aangeboden. Na de workshop krijgen jullie nog de kans de expo te bezoeken. Dit wordt een bruisende dag!

De inschrijving is pas definitief na storting van het inschrijvingsgeld. Bij afzegging tot één week voor de workshop wordt de helft van het inschrijvingsgeld terugbetaald, een afzegging in laatste week voor de workshop wordt niet terugbetaald. Als de workshop niet kan doorgaan omwille van het corona-virus krijg je een cadeaubon voor een nieuwe workshop naar keuze.

70.00 €
Please select variants first