Workshop bij jou thuis

Heb je zelf een geschikte tuin of locatie waar je met vrienden een workshop wil organiseren en een leuke dag beleven? Ik kom de workshop graag geven aan een groep tot 10 personen. Er komen nog verplaatsingskosten bij de prijs vanuit Melle (0,50€/km). Als jullie een groep hebben maar geen locatie kan ik deze ook voorzien (meerprijs = 100€). Alle prijzen zijn inclusief BTW.

Ik voorzie al het nodige materiaal: kapblokken, vers hout om mee te werken, bijlen, messen en handzagen. Er moeten enkel nog stoelen worden voorzien voor elke deelnemer.

Concrete afspraken zoals datum, uren en locatie worden gemaakt via mail. Contacteer me gerust voor meer info via meneertjeteelepel@gmail.com!

Het is een geweldig gevoel om zelf een lepel te kunnen maken en gebruiken uit het hout dat de natuur ons schenkt, enkel en alleen met jouw handen, een bijl en enkele messen! Het snijden in hout werkt heel rustgevend, ik laat het jullie graag zelf ondervinden. In de loop van de dag gaan we helemaal van stam tot lepel, leer ik jullie de basistechnieken van het werken met mes en bijl en de verschillende stappen bij het maken van een lepel. Je hoeft voor deze workshop geen ervaring te hebben met hout.

500,00 €
Please select variants first