Workshop bij jou thuis

Heb je zelf een geschikte tuin of locatie waar je met vrienden een workshop wil organiseren en een leuke dag beleven? Ik kom de workshop graag geven aan een groep van 6 tot 10 personen. De prijs hiervoor is 65€ per persoon + verplaatsingskosten vanuit Melle (0,35€/km). Als jullie een groep hebben maar geen locatie kan ik deze ook voorzien (meerprijs = 100€). 

Ik voorzie alles van materiaal: kapblokken, vers hout om mee te werken, bijlen, messen en handzagen. 

Concrete afspraken zoals datum, uren en locatie worden gemaakt via mail. Contacteer me gerust voor meer info via meneertjeteelepel@gmail.com!

Het is een geweldig gevoel om zelf een lepel te kunnen maken en gebruiken uit het hout dat de natuur ons schenkt, enkel en alleen met jouw handen, een bijl en enkele messen! Het snijden in hout werkt heel rustgevend, ik laat het jullie graag zelf ondervinden. In de loop van de dag gaan we helemaal van stam tot lepel, leer ik jullie de basistechnieken van het werken met mes en bijl en de verschillende stappen bij het maken van een lepel. Je hoeft voor deze workshop geen ervaring te hebben met hout.

65.00 €
Please select variants first