Workshop bij jou of voor jouw team?

Heb je zelf een mooie tuin of overdekt terras waar je met jouw vrienden of vriendinnen samen een dag wil genieten van het lepelsnijden? Beschik je over een ruimte waar je jouw collega's of werknemers eens kan verrassen met tot rust komen en genieten van samen werken met handen en hout? Ik kom graag bij jullie op locatie met materiaal, hout en kapblokken om een dag les te geven aan een groep van minimum 5 en maximum 10 personen. Deze workshop duurt ongeveer van 9u30 tot 16u30 (ik ben flexibel in de uren). De kostprijs hiervoor is 60€ per persoon. Heb je een groep maar geen locatie? Dan zorg ik indien mogelijk zelf voor een geschikte locatie voor een meerprijs van 100€. Bij de prijs komen ook nog de verplaatsingskosten vanuit Melle (0,35€/km).

Het is een geweldig gevoel om zelf een lepel te kunnen maken en gebruiken uit het hout dat de natuur ons schenkt, enkel en alleen met jouw handen, een bijl en enkele messen! Het snijden in hout werkt heel rustgevend, ik laat het jullie graag zelf ondervinden. In de loop van de dag gaan we helemaal van stam tot lepel, leer ik jullie de basistechnieken van het werken met mes en bijl en de verschillende stappen bij het maken van een lepel. Je hoeft voor deze workshop geen ervaring te hebben met hout.

Concrete afspraken zoals datum, uren en locatie worden gemaakt via mail. Voor deze formule van workshops ben ik vooral beschikbaar op weekdagen. Contacteer me gerust voor meer info via meneertjeteelepel@gmail.com!

60.00 €
Please select variants first