Workshop lepelsnijden + koken - 17 oktober - Velzeke

Niet in voorraad

Op deze dag serveren we jullie een totaalbeleving in de prachtige tuin van De Sjampetter! Elke deelnemer gaat een halve dag lepelsnijden met Meneertje Teelepel en een halve dag koken met De Sjampetter.

Tijdens de workshop lepelsnijden starten jullie na het aanleren van de verschillende mesgrepen meteen met het snijden aan een spoonblank (een voorgemaakte lepel). Het ruwe werk met de zaag en bijl werd voor jullie al gedaan.

Tijdens de workshop koken leer je zelf vuur maken met een vuurstick, leer je eetbare plantjes kennen en leer je verschillende technieken voor het koken op open vuur met verse en lokale ingrediënten.

Er is voor elke deelnemer een heerlijke vers-vanop-het-vuur lunch voorzien, er is thee, koffie en water gedurende de hele dag en in de namiddag sluiten we af met een aperitiefje.

Datum en uur: zondag 17 oktober van 9u30 tot 17u00.

Locatie: De Sjampetter, Velzeke

Max. aantal deelnemers: 18

De inschrijving is pas definitief na storting van het inschrijvingsgeld. Bij afzegging tot één week voor de workshop wordt de helft van het inschrijvingsgeld terugbetaald, een afzegging in laatste week voor de workshop wordt niet terugbetaald. Als de workshop niet kan doorgaan omwille van het corona-virus krijg je een cadeaubon voor een nieuwe workshop naar keuze.

95,00 €
Please select variants first