Workshop lepelsnijden + outdoor koken - 29 april - Scheldewindeke

Op deze dag serveren we jullie een totaalbeleving in het bos van De Sjampetter! Elke deelnemer gaat een halve dag lepelsnijden met Meneertje Teelepel en een halve dag koken met De Sjampetter.
Tijdens de workshop lepelsnijden starten jullie na het aanleren van de verschillende mesgrepen meteen met het snijden aan een spoonblank (een voorgemaakte lepel). Het ruwe werk met de zaag en bijl werd voor jullie al gedaan.
Tijdens de workshop koken zal je zelf vuur maken met een vuurstick, leer je eetbare plantjes kennen rechtstreeks uit het bos en zal je via verschillende technieken lekkernijen koken op open vuur met verse en lokale ingrediënten.
Koffie, thee en water zijn doorlopend te verkrijgen. Er wordt voor elke deelnemer een lunch voorzien met verse soep en zelfgebakken brood. 

Datum en uur: vrijdag 29 april van 9u30 tot 17u.

Aantal deelnemers: 16

De inschrijving is pas definitief na storting van het inschrijvingsgeld. Bij afzegging tot één week voor de workshop wordt de helft van het inschrijvingsgeld terugbetaald, een afzegging in laatste week voor de workshop wordt niet terugbetaald. Als de workshop niet kan doorgaan omwille van het corona-virus krijg je een cadeaubon voor een nieuwe workshop naar keuze.

105,00 €