WAT KAN IK VOOR U DOEN?

De lepels die ik maak lenen zich perfect voor gebruik in jouw keuken, en zijn een mooie en unieke eyecatcher bij het presenteren van jouw gerechten of het roeren in jouw potten. Als je op zoek bent naar een origineel cadeautje voor een huwelijk, geboorte of verjaardag, of je wil jezelf gewoon eens verwennen met iets exclusief, snuffel eens rond op de site of contacteer mij voor een vraag op maat! De lepels worden geleverd in een bijhorend linnen zakje en zijn dus klaar om meteen af te geven.

Maak het persoonlijk! Voor een kleine meerprijs kan ik jouw lepels personaliseren met een naam of initialen naar keuze. Ook een bedrijfslogo kan ik op de lepels branden voor het perfecte relatiegeschenk. Als je een lepel uit de webwinkel bestelt kan je het personaliseren ook al aan je winkelwagentje toevoegen. We bespreken dan via mail jouw specifieke wensen!