WORKSHOPS

Ik volgde zelf mijn eerste workshop lepelsnijden eind 2017, ik voelde toen een vonkje dat ik nu graag wil doorgeven aan anderen. Deze workshops verbinden mijn verleden als leerkracht met een nieuwe passie voor het werken met vers hout. Het is een geweldig gevoel om zelf een voorwerp te kunnen maken en gebruiken uit het hout dat de natuur ons schenkt, enkel en alleen met jouw handen, een bijl en enkele messen! Het snijden in hout werkt heel rustgevend, ik laat het jullie graag zelf ondervinden. In de loop van de dag leer ik jullie de basistechnieken van het werken met mes en bijl en de verschillende stappen bij het maken van een lepel.

Ik ontvang jullie graag op unieke locaties waar we even weg van drukte en tijd samen kunnen genieten van de natuur en het houtsnijden. De locaties zijn aangepast aan de seizoenen: tijdens de zomermaanden zitten we zoveel mogelijk op mooie buitenplekken, als het kouder wordt zoeken we de gezelligheid en warmte binnen op. Je hoeft voor deze workshop geen ervaring te hebben met hout. Iedereen is welkom en kan naar huis met een zelfgemaakte lepel. 

De prijs omvat het gebruik van materiaal, vers hout, een lekkere kop koffie, thee en water doorheen de dag en een middagmaal met brood en salade. De prijs, de uren en de locatie kunnen variëren per workshop. 

Je kan je onderaan deze pagina inschrijven voor een workshop naar keuze. Opgelet: De inschrijving is pas definitief na storting van het inschrijvingsgeld. Een afzegging tot één week voor de workshop wordt de helft terugbetaald, een afzegging in laatste week voor de workshop wordt niet terugbetaald.

Ik kijk alvast met veel enthousiasme uit naar jullie komst!

WORKSHOP OP MAAT: ik kan een workshop ook organiseren op jouw maat. Heb je zelf een locatie met enkele deelnemers of een evenement waar je graag iets organiseert rond hout- of lepelsnijden? Contacteer me gerust en we bespreken de mogelijkheden.

Schrijf je hier in: