WORKSHOPS

Ik ontvang jullie graag op unieke locaties waar we even weg van drukte en tijd samen kunnen genieten van de natuur en het houtsnijden. De locaties zijn aangepast aan de seizoenen: tijdens de zomermaanden zitten we zoveel mogelijk op mooie buitenplekken, als het kouder wordt zoeken we de gezelligheid en warmte binnen op. Je hoeft voor deze workshop geen ervaring te hebben met hout. Iedereen is welkom en kan naar huis met een zelfgemaakte lepel. 

Ik kijk alvast met veel enthousiasme uit naar jullie komst!

WORKSHOP BIJ JOU THUIS: Heb je zelf een geschikte tuin of locatie waar je met vrienden of familie een workshop wil organiseren en een leuke dag beleven? Ik kom de workshop graag geven aan een groep vanaf 5 tot maximum 10 personen. De prijs hiervoor is 65€ per persoon + verplaatsingskosten vanuit Melle (0,35€/km). Als je een groep hebt maar geen locatie kan ik voor jullie meezoeken naar een geschikte plaats (+100€). We zoeken samen naar een geschikte datum.

TEAMBUILDING: Wil je jouw collega's of werknemers laten proeven van het lepelsnijden in een gezellig kader? Ik kan een pakket uitwerken op maat voor jouw team! We gaan samen aan de slag met handen en hout en maken ons hoofd even helemaal leeg. De prijs is 75€ (excl. BTW) per persoon voor de hele dag + optioneel lunch, taart en aperitief (20€ pp) + huur locatie (100€ excl BTW) De groep bestaat uit maximum 10 personen. Een workshop kan in overleg worden afgestemd op tijd of budget. Momenteel werk ik aan een totaalpakket 'van hout naar lepel en lunch' met twee activiteiten (lepelsnijden en koken op open vuur) samen met 'De Sjampetter' waardoor de groep kan uitbreiden tot 20 personen. Geef gerust een seintje bij interesse of voor meer info!

INDIVIDUELE WORKSHOP: Bij een individuele workshop krijg je les op maat, de hele dag wordt afgestemd op jouw niveau en jouw vragen. Het is dé manier bij uitstek om veel te leren op één dag. We gaan van stam tot lepel met bijl en messen, bespreken de verschillende houtsoorten en afwerkingsmogelijkheden en bekijken het materiaal en het onderhoud ervan. Je kan je hieronder inschrijven en we spreken concreet verder af via mail. Een individuele workshop kan enkel op weekdagen worden ingepland en loopt ongeveer van 9u tot 15u. De prijs voor deze workshop is 160€.

WORKSHOP VOOR JOUW SCHOOL OF ORGANISATIE: Ik wil het lepelsnijden toegankelijk maken voor een breed publiek! Zowel jong als oud en mensen met verschillende achtergronden kunnen op zoveel manieren iets heel zinvol uit het houtsnijden halen. Ik werk graag met jullie een workshop, les of project uit op maat van jullie budget en tijd.

Schrijf je hier in: