WORKSHOPS

Ik volgde zelf mijn eerste workshop lepelsnijden eind 2017, ik voelde toen een vonkje dat ik nu graag wil doorgeven aan anderen. Deze workshops verbinden mijn verleden als leerkracht met een nieuwe passie voor het werken met vers hout. Het is een geweldig gevoel om zelf een duurzaam voorwerp te kunnen maken en gebruiken uit het hout dat de lokale natuur ons schenkt, enkel en alleen met jouw handen, een bijl en enkele messen! Het snijden in hout werkt heel rustgevend, ik laat het jullie graag zelf ondervinden. In de loop van de dag leer ik jullie de basistechnieken van het werken met mes en bijl en de verschillende stappen bij het maken van een lepel.

Ik ontvang jullie graag op unieke locaties waar we even weg van drukte en tijd samen kunnen genieten van de natuur en het houtsnijden. De locaties zijn aangepast aan de seizoenen: tijdens de zomermaanden zitten we zoveel mogelijk op mooie buitenplekken, als het kouder wordt zoeken we de gezelligheid en warmte binnen op. Je hoeft voor deze workshop geen ervaring te hebben met hout. Iedereen is welkom en kan naar huis met een zelfgemaakte lepel. 

De prijs omvat het gebruik van materiaal, vers hout, een lekkere kop koffie, thee en water doorheen de dag en een middagmaal met brood en salade. De prijs, de uren en de locatie kunnen variëren per workshop. 

Je kan je onderaan deze pagina inschrijven voor een workshop naar keuze. Opgelet: De inschrijving is pas definitief na storting van het inschrijvingsgeld. Een afzegging tot één week voor de workshop wordt de helft terugbetaald, een afzegging in laatste week voor de workshop wordt niet terugbetaald.

Ik kijk alvast met veel enthousiasme uit naar jullie komst!

WORKSHOP OP MAAT: Heb je zelf een locatie met enkele deelnemers of een evenement waar je graag iets organiseert rond hout- of lepelsnijden? Een groep vrienden maar geen locatie? Of wil je graag met jouw collega's of werknemers een gezellige dag beleven als teambuilding? Contacteer me gerust en we bespreken de mogelijkheden. Om een beeld te krijgen van de prijs kan je hieronder kijken bij 'inschrijven'.

INDIVIDUELE WORKSHOP: Beleef je een workshop liever alleen? Dat is ook mogelijk. Je kan je hieronder inschrijven en we spreken concreet verder af via mail. Een individuele workshop kan enkel op weekdagen worden ingepland en loopt ongeveer van 9u tot 15u.

Schrijf je hier in: