WORKSHOPS

Ik volgde zelf mijn eerste workshop lepelsnijden eind 2017, ik voelde toen een vonkje dat ik nu graag wil doorgeven aan anderen. Deze workshops verbinden mijn verleden als leerkracht met een nieuwe passie voor het werken met vers hout. Het is een geweldig gevoel om zelf een duurzaam voorwerp te kunnen maken en gebruiken uit het hout van lokale bomen, enkel en alleen met jouw handen, een bijl en enkele messen! Het snijden in hout is een leuke ervaring en werkt heel rustgevend, ik laat het jullie graag zelf ondervinden. In de loop van de dag leer ik jullie de basistechnieken van het werken met mes en bijl en de verschillende stappen bij het maken van een lepel.

Ik ontvang jullie graag op unieke locaties waar we even weg van drukte en tijd samen kunnen genieten van de natuur en het houtsnijden. De locaties zijn aangepast aan de seizoenen: tijdens de zomermaanden zitten we zoveel mogelijk op mooie buitenplekken, als het kouder wordt zoeken we de gezelligheid en warmte binnen op. Je hoeft voor deze workshop geen ervaring te hebben met hout. Iedereen is welkom en kan naar huis met een zelfgemaakte lepel. 

Je kan je onderaan deze pagina inschrijven voor een workshop naar keuze. Opgelet: De inschrijving is pas definitief na storting van het inschrijvingsgeld. Een afzegging tot één week voor de workshop wordt de helft terugbetaald, een afzegging in laatste week voor de workshop wordt niet terugbetaald.

Ik kijk alvast met veel enthousiasme uit naar jullie komst!

WORKSHOP BIJ JOU THUIS: Heb je zelf een geschikte tuin of locatie waar je met vrienden een workshop wil organiseren en een leuke dag beleven? Ik kom de workshop graag geven aan een groep vanaf 5 tot maximum 10 personen. De prijs hiervoor is 60€ per persoon + verplaatsingskosten vanuit Melle (0,35€/km). Als je een groep hebt maar geen locatie kan ik voor jullie meezoeken naar een geschikte plaats (max 100€).

TEAMBUILDING: Wil je jouw collega's of werknemers laten proeven van het lepelsnijden in een gezellig kader? Ik kan een pakket uitwerken op maat voor jouw team! We gaan samen aan de slag met handen en hout en maken ons hoofd even helemaal leeg. De prijs is 60€ per persoon voor de hele dag + verplaatsingskosten (0,35€/km) + huur locatie (100€). De groep bestaat uit minimum 5 en maximum 10 personen. Momenteel werk ik aan een totaalpakket met twee activiteiten (lepelsnijden en buitenkoken) samen met 'De Sjampetter' waardoor de groep kan uitbreiden tot 20 personen. Geef gerust een seintje bij interesse of voor meer info!

INDIVIDUELE WORKSHOP: Bij een individuele workshop krijg je les op maat, de hele dag wordt afgestemd op jouw niveau en jouw vragen. Het is dé manier bij uitstek om veel te leren op één dag. We gaan van stam tot lepel met bijl en messen, bespreken de verschillende houtsoorten en afwerkingsmogelijkheden en bekijken het materiaal en het onderhoud ervan. Je kan je hieronder inschrijven en we spreken concreet verder af via mail. Een individuele workshop kan enkel op weekdagen worden ingepland en loopt ongeveer van 9u tot 15u.

Schrijf je hier in:

Categorieën