Pimp your bokaal *** Reeks 'Vollander' 

Spoonclub 2020-2021 seizoenspas

Seizoenspas voor elke spoonclub in het seizoen 2020-2021 (12 deelnames). Het seizoen loopt van september tot augustus. Seizoenspassen en halve seizoenspassen krijgen voorrang op andere inschrijvingen voor de spoonclub. Spoonclub is een 'open atelier' voor mensen met een hart voor werken met groen hout en snijden van houten lepels. Daarnaast is het vooral een gezellige ontmoetingsplek en een oefenplatform waar we onze ervaringen en creaties met elkaar kunnen delen. Ik help jullie graag verder met al jullie vragen. Iedereen die een basisworkshop volgde of al enkele lepels heeft gesneden is welkom op de spoonclub. Als het al even geleden is dat je een lepel hebt gesneden is dit de ideale manier om de draad terug op te pikken.  Spoonclub gaat door op elke eerste donderdag van de maand van 19u tot 22u. Locatie: 'Onbetaalbaar', Bomastraat 35, 9000 Gent.

150.00 €

Spoonclub 2020-2021 feb-aug

Halve seizoenspas voor elke spoonclub van februari tot augustus (6 deelnames). Het seizoen loopt van september tot augustus. Seizoenspassen en halve seizoenspassen krijgen voorrang op andere inschrijvingen voor de spoonclub. Spoonclub is een 'open atelier' voor mensen met een hart voor werken met groen hout en snijden van houten lepels. Daarnaast is het vooral een gezellige ontmoetingsplek en een oefenplatform waar we onze ervaringen en creaties met elkaar kunnen delen. Ik help jullie graag verder met al jullie vragen. Iedereen die een basisworkshop volgde of al enkele lepels heeft gesneden is welkom op de spoonclub. Als het al even geleden is dat je een lepel hebt gesneden is dit de ideale manier om de draad terug op te pikken. Spoonclub gaat door op elke eerste donderdag van de maand van 19u tot 22u. Locatie: 'Onbetaalbaar', Bomastraat 35, 9000 Gent.

80.00 €

Spoonclub 2020-2021 sept-jan

Halve seizoenspas voor elke spoonclub van september tot januari (6 deelnames). Het seizoen loopt van september tot augustus. Seizoenspassen en halve seizoenspassen krijgen voorrang op andere inschrijvingen voor de spoonclub. Spoonclub is een 'open atelier' voor mensen met een hart voor werken met groen hout en snijden van houten lepels. Daarnaast is het vooral een gezellige ontmoetingsplek en een oefenplatform waar we onze ervaringen en creaties met elkaar kunnen delen. Ik help jullie graag verder met al jullie vragen. Iedereen die een basisworkshop volgde of al enkele lepels heeft gesneden is welkom op de spoonclub. Als het al even geleden is dat je een lepel hebt gesneden is dit de ideale manier om de draad terug op te pikken. Spoonclub gaat door op elke eerste donderdag van de maand van 19u tot 22u. Locatie: 'Onbetaalbaar', Bomastraat 35, 9000 Gent.

80.00 €

Spoonclub - 21 april

Spoonclub is een maandelijks 'open atelier' voor mensen met een hart voor werken met groen hout en snijden van houten lepels. Daarnaast is het vooral een ontmoetingsplek waar we onze ervaringen en creaties met elkaar kunnen delen. Aan spoonclub kan je enkel deelnemen als je al ervaring hebt met het snijden van lepels. Ik zorg voor hout, kapblokken en water/thee/koffie. Iedereen brengt zijn eigen materiaal mee. Beschikbare plaatsen: 12 Locatie: De Broederij - Standaertsite Ledeberg. Uur: 19u00 tot 22u

15.00 €

Spoonclub - 12 mei

Spoonclub is een maandelijks 'open atelier' voor mensen met een hart voor werken met groen hout en snijden van houten lepels. Daarnaast is het vooral een ontmoetingsplek waar we onze ervaringen en creaties met elkaar kunnen delen. Aan spoonclub kan je enkel deelnemen als je al ervaring hebt met het snijden van lepels. Ik zorg voor hout, kapblokken en water/thee/koffie. Iedereen brengt zijn eigen materiaal mee. Beschikbare plaatsen: 12 Locatie: De broederij, Standaertsite Ledeberg. Uur: 19u00 tot 22u

15.00 €