SPOONCLUB GENT

Spoonclub is een 'open atelier' voor mensen met een hart voor werken met groen hout en snijden van houten lepels. Daarnaast is het vooral een gezellige ontmoetingsplek en een oefenplatform waar we onze ervaringen en creaties met elkaar kunnen delen. Ik ben er ook aan het werk en help jullie graag verder met jullie vragen. Iedereen die een basisworkshop volgde of al ervaring heeft met het snijden van lepels is welkom op de spoonclub. Als het al even geleden is dat je een lepel hebt gesneden is dit de ideale manier om de draad terug op te pikken.

Ik zorg voor voldoende keuze in houtsoorten, kapblokken en voorzie iets om te drinken. Iedereen brengt zijn eigen materiaal mee maar er zijn zagen, klophamers en bijlen aanwezig. 

Vanaf september 2021 zal ik naast inschrijven per spoonclub ook werken met een seizoenspas. Je kan deze hieronder al aanvragen voor het komende seizoen. Het seizoen loopt van september 2021 tot augustus 2022 en gaat door elke eerste donderdagavond van de maand van 19u tot 22u bij 'Onbetaalbaar' in Gentbrugge. Met een seizoenspas of een halve seizoenspas ben je steeds zeker van jouw plekje op de spoonclub en krijg je voorrang op mensen die enkele beurten boeken. Vraag gerust via mail om toegevoegd te worden aan de mailinglijst, dan ontvang je steeds een reminder in de week van de spoonclub!

PRIJZEN seizoen september 2021 - augustus 2022

* Enkele deelname: 15€

* Halve seizoenspas (5 spoonclubs: sept-jan of feb-juni): 70€

* seizoenspas (10 spoonclubs): 140€ 


Schrijf je hier in: