WORKSHOPS LEPELSNIJDEN

Ik ontvang jullie graag op unieke locaties waar we even weg van drukte en tijd samen kunnen genieten van de natuur, het hout en het lepel snijden. De locaties zijn aangepast aan de seizoenen: tijdens de zomermaanden zitten we zoveel mogelijk op mooie buitenplekken, als het kouder wordt zoeken we de gezelligheid en warmte binnen op. 

Ik kijk alvast met veel enthousiasme uit naar jullie komst!

Basisworkshop lepelsnijden

Het is een geweldig gevoel om zelf een lepel te kunnen maken en gebruiken uit het hout dat de natuur ons geeft, enkel en alleen met jouw handen, een bijl en enkele messen! In de loop van de dag leer ik jullie alles over de verschillende houtsoorten die je kan gebruiken, de basistechnieken voor het veilig werken met mes en bijl en de stappen bij het maken van een lepel. Je hebt voor deze workshops geen ervaring nodig met houtbewerking. Iedereen is welkom en kan naar huis met een zelfgemaakte lepel!

Masterclass lepelsnijden

De masterclass is een vervolgles die dieper inwerkt op enkele technische aspecten van het lepelsnijden. Er worden door het jaar heen verschillende masterclasses georganiseerd met verschillende thema's. Welke inhoud er aan bod komt kan je hieronder per workshop zien. Om aan een masterclass deel te nemen is het aangeraden eerst een basisworkshop gevolgd te hebben of enige ervaring te hebben in het maken van lepels met bijl en messen.Schrijf je hier in: