Pimp your bokaal *** Reeks 'Vollander' 

Workshop individueel

Een workshop kan je ook individueel beleven! Als je hier boekt spreken we verder af via mail. Deze workshop kan enkel worden ingepland op weekdagen en loopt ongeveer van 9u tot 15u.

150.00 €

Workshop bij jou of voor jouw team?

Heb je zelf een mooie tuin of overdekt terras waar je met jouw vrienden of vriendinnen samen een dag wil genieten van het lepelsnijden? Beschik je over een ruimte waar je jouw collega's of werknemers eens kan verrassen met tot rust komen en genieten van samen werken met handen en hout? Ik kom graag bij jullie op locatie met materiaal, hout en kapblokken om een dag les te geven aan een groep van minimum 5 en maximum 10 personen. Deze workshop duurt ongeveer van 9u30 tot 16u30 (ik ben flexibel in de uren). De kostprijs hiervoor is 60€ per persoon. Heb je een groep maar geen locatie? Dan zorg ik indien mogelijk zelf voor een geschikte locatie voor een meerprijs van 100€. Bij de prijs komen ook nog de verplaatsingskosten vanuit Melle (0,35€/km). Het is een geweldig gevoel om zelf een lepel te kunnen maken en gebruiken uit het hout dat de natuur ons schenkt, enkel en alleen met jouw handen, een bijl en enkele messen! Het snijden in hout werkt heel rustgevend, ik laat het jullie graag zelf ondervinden. In de loop van de dag gaan we helemaal van stam tot lepel, leer ik jullie de basistechnieken van het werken met mes en bijl en de verschillende stappen bij het maken van een lepel. Je hoeft voor deze workshop geen ervaring te hebben met hout. Concrete afspraken zoals datum, uren en locatie worden gemaakt via mail. Voor deze formule van workshops ben ik vooral beschikbaar op weekdagen. Contacteer me gerust voor meer info via meneertjeteelepel@gmail.com!

60.00 €

Vijfdaagse lepelsnijden Dordogne - 25/10-31/10

Ik wijd jullie graag in in de wereld van het lepelsnijden. We maken er in samenwerking met 'Le Guinot' een onvergetelijke totaalervaring van. Naast het lepelsnijden kan je naar believen tijd spenderen aan luieren aan het zwembad, een goed boek, een bezoek aan Saint-Emilion/Bergerac/Périgueux/Bordeaux, een deugddoende wandeling of een andere sportieve activiteit.  Deze vijfdaagse omvat: 4 uur workshop per dag, meerdere projecten/lepels, alle nodige materialen (handzagen, bijlen, messen, etc..), mogelijkheid tot extra gebruik atelier, 6 overnachtingen op voormalig wijndomein 'Le Guinot' (privé-kamer per deelnemer), vol pension (ontbijt, lunch en dinner in een super gezellige sfeer), verwarmd zwembad, jacuzzi, panoramische buitensauna, grote tuin met aparte zithoekjes.  De cursus richt zich vooral tot de beginnende lepelsnijder met geen tot weinig ervaring. Een partner die niet deelneemt aan de workshop kan mee reizen, eten en drinken voor 499€. Meer info en sfeerbeelden van 'Le guinot' op www.leguinot.be Datum: 25 oktober 2020 - 31 oktober 2020 Opgelet: de inschrijving is pas definitief na betaling van het inschrijvingsgeld. De cursus gaat door vanaf 8 deelnemers. Bij niet voldoende inschrijvingen worden de inschrijvingsgelden integraal terugbetaald.

1,150.00 €

Workshop - 2 mei

Het is een geweldig gevoel om zelf een lepel te kunnen maken en gebruiken uit het hout dat de natuur ons schenkt, enkel en alleen met jouw handen, een bijl en enkele messen! Het snijden in hout werkt heel rustgevend, ik laat het jullie graag zelf ondervinden. In de loop van de dag leer ik jullie de basistechnieken van het werken met mes en bijl en de verschillende stappen bij het maken van een lepel. Je hoeft voor deze workshop geen ervaring te hebben met hout.  De prijs omvat het gebruik van materiaal, vers hout, een lekkere kop koffie, thee en water doorheen de dag en een middagmaal met brood en salade. Datum en uur: zaterdag 2 mei van 9u30 tot 16u30. Locatie: Nog niet bepaald (Groot Gent). Het exacte adres wordt tijdig doorgegeven aan de ingeschreven deelnemers. Beschikbare plaatsen: 8 Opgelet: De inschrijving is pas definitief na storting van het inschrijvingsgeld. Bij afzegging tot één week voor de workshop wordt de helft van het inschrijvingsgeld terugbetaald, een afzegging in laatste week voor de workshop wordt niet terugbetaald.

75.00 €

Workshop - 17 mei

Het is een geweldig gevoel om zelf een lepel te kunnen maken en gebruiken uit het hout dat de natuur ons schenkt, enkel en alleen met jouw handen, een bijl en enkele messen! Het snijden in hout werkt heel rustgevend, ik laat het jullie graag zelf ondervinden. In de loop van de dag leer ik jullie de basistechnieken van het werken met mes en bijl en de verschillende stappen bij het maken van een lepel. Je hoeft voor deze workshop geen ervaring te hebben met hout.  De prijs omvat het gebruik van materiaal, vers hout, een lekkere kop koffie, thee en water doorheen de dag en een middagmaal met brood en salade. Datum en uur: zondag 17 mei van 9u30 tot 16u30. Locatie: Nog niet bepaald (Groot Gent). Het exacte adres wordt tijdig doorgegeven aan de ingeschreven deelnemers. Beschikbare plaatsen: 8 Opgelet: De inschrijving is pas definitief na storting van het inschrijvingsgeld. Bij afzegging tot één week voor de workshop wordt de helft van het inschrijvingsgeld terugbetaald, een afzegging in laatste week voor de workshop wordt niet terugbetaald.

75.00 €

Workshop - 8 juli -Gent

Het is een geweldig gevoel om zelf een lepel te kunnen maken en gebruiken uit het hout dat de natuur ons schenkt, enkel en alleen met jouw handen, een bijl en enkele messen! Het snijden in hout werkt heel rustgevend, ik laat het jullie graag zelf ondervinden. In de loop van de dag leer ik jullie de basistechnieken van het werken met mes en bijl en de verschillende stappen bij het maken van een lepel. Je hoeft voor deze workshop geen ervaring te hebben met hout.  De prijs omvat het gebruik van materiaal, vers hout, een lekkere kop koffie, thee en water doorheen de dag en een middagmaal met brood en salade. Voor deze workshop zijn we te gast bij Mekkerland, de diervriendelijke kinderboerderij in Gent (Facebook.com/mekkerland). Datum en uur: woensdag 8 juli van 9u30 tot 16u30. Locatie: Mekkerland, Gent. Het exacte adres wordt tijdig doorgegeven aan de ingeschreven deelnemers. Beschikbare plaatsen: 8 Opgelet: De inschrijving is pas definitief na storting van het inschrijvingsgeld. Bij afzegging tot één week voor de workshop wordt de helft van het inschrijvingsgeld terugbetaald, een afzegging in laatste week voor de workshop wordt niet terugbetaald.

75.00 €

Workshop - 11 juli - Gent

Het is een geweldig gevoel om zelf een lepel te kunnen maken en gebruiken uit het hout dat de natuur ons schenkt, enkel en alleen met jouw handen, een bijl en enkele messen! Het snijden in hout werkt heel rustgevend, ik laat het jullie graag zelf ondervinden. In de loop van de dag leer ik jullie de basistechnieken van het werken met mes en bijl en de verschillende stappen bij het maken van een lepel. Je hoeft voor deze workshop geen ervaring te hebben met hout.  De prijs omvat het gebruik van materiaal, vers hout, een lekkere kop koffie, thee en water doorheen de dag en een middagmaal met brood en salade. Voor deze workshop zijn we te gast bij Mekkerland, de diervriendelijke kinderboerderij in Gent (Facebook.com/mekkerland). Datum en uur: zaterdag 11 juli van 9u30 tot 16u30. Locatie: Mekkerland, Gent. Het exacte adres wordt tijdig doorgegeven aan de ingeschreven deelnemers. Beschikbare plaatsen: 8 Opgelet: De inschrijving is pas definitief na storting van het inschrijvingsgeld. Bij afzegging tot één week voor de workshop wordt de helft van het inschrijvingsgeld terugbetaald, een afzegging in laatste week voor de workshop wordt niet terugbetaald.

75.00 €