#3 Den Dries: Hart voor mensen met een beperking

Niet in voorraad

Elke maand maak ik met mijn bijl en messen een lepel ten voordele van een goed doel. Want houten lepels zijn niet enkel leuk om te maken, ze hebben ook de kracht om warmte te geven aan de wereld!

Hoe gaat het in zijn werk? Simpel: met één ticket van 5€ maak je kans om de lepel van de maand te winnen.
Mensen met een (vermoeden van) beperking staan met hun kwetsbaarheden én mogelijkheden in het volle leven. Den Dries wil hen op deze weg onvoorwaardelijk bijstaan, met zijn momenten van geluk en zijn gevaren en obstakels. Den Dries wil een veilige en zorgzame gemeenschap zijn, waar ze werken en leven in wederkerige en gelijkwaardige relaties van mensen mét of zonder beperkingen. Het is een pluralistische organisatie die op dit moment om en bij de 120 personen met een verstandelijke beperking ondersteunt.

Dit koffie- of kruidenschepje werd met bijl en messen gemaakt uit een tak kerselaar en nadien afgewerkt met walnotenolie. Een kleurrijke aanvulling voor jouw keukenbokalen!

Deze actie loopt van 7 juli 2021 tot 31 juli 2021, de winnaar wordt bekend gemaakt via mail. De tickets zijn pas definitief na overschrijving op het verkregen rekeningnummer.

5,00 €
Please select variants first